Informatieavond verduurzamingssubsidie Thesinge

Online Informatie Bijeenkomst

EcoThesinge en Energieloket Groningen, nodigen u graag uit om deel te nemen aan de online informatie bijeenkomst, op donderdag 18 november 2021. Live, vanuit het Trefpunt!

Start bijeenkomst

De bijeenkomst kunt u op donderdag vanaf 20:00 uur live volgen. Vanaf 19:30 uur start de stream al, zodat u tijd heeft om te kijken of u de stream kunt bekijken, en of het geluid ook werkt. Om de uitzending te kunnen bekijken moet u de stream starten. Dat doet u, door op de witte driehoek in het midden van de player (zwarte vlak) te drukken. Zowel het beeld, als het geluid zullen dan starten.

Heeft u deze pagina vóór 19:30 uur geopend? Dan moet u de pagina even verversen. Wilt u dan ná 19:30 één keer op de F5 toets op uw toetsenbord drukken? Apple gebruikers klikken op Apple + R of Cmd + R. Heeft u een ander apparaat? Gebruik dan de knop waarmee u normaal gesproken een internet pagina ververst

Live vragen stellen

Tijdens de live bijeenkomst kunt u ook nog vragen stellen. U kunt dit doen door TIJDENS DE UITZENDING een Whatsapp bericht te sturen naar het volgende Whatsappnummer: 

06 – 30 60 65 34

Dit nummer is alleen tijdens de bijeenkomst actief.

Uitzending op volledig scherm?

Wilt u de bijeenkomst op uw volledig computerscherm zien? Klik dan op het onderbroken vierkantje [het symbooltje helemaal rechts].Met de Esc-toets op uw toetsenbord gaat u weer terug naar deze pagina.

Heeft u toch geen geluid?

Het kan zijn dat het geluid niet automatisch aan gaat. Dan klikt u, om het geluid te horen, op het luidsprekertje [het tweede symbooltje van links]. Dit luidsprekertje verschijnt in beeld als u met uw muis op de player gaat staan. Vergeet ook niet het geluid op uw laptop/pc/telefoon te checken.

U ziet tijdens de uitzending: “er is nog geen livestream beschikbaar”

Hoewel vergaderstream.nl er alles aan doet om storingen te voorkomen, zijn wij afhankelijk van diverse partijen. Mocht zich een storing voordoen, en u ziet “momenteel is er nog geen stream beschikbaar” in beeld? Ververs dan deze pagina, net zo lang totdat de verbinding weer terug is. Wij proberen de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Lokaal wordt ook altijd een opname gemaakt. Deze is na afloop terug te zien op deze site.